Hoe zet je een duurzame leerstrategie op en digitaliseer je je leercultuur?

  • June 27, 2023
  • Teams Webinar
IT consultant aan het werk bij Amista

TOP10 Bedrijfsopleidingen Online Summer Webinars

Begin dit jaar stonden we met een beursstand op het grootste Learning & Development event van het land, L&D Proeverijen georganiseerd door Stimulearning en Bedrijfsopleidingen. Onze Digital Learning Consultants, Romina Wijnants en Morgane Verest, gaven er een presentatie over hoe uw medewerkers te engageren voor digitaal leren via een duurzame leerstrategie.

De presentatie kreeg enorm veel positieve feedback. Aangezien het nog màànden wachten was op het volgende live event Proeverijen, organiseerden zij een ‘Top 10 Bedrijfsopleidigen Online’ reeks. Gedurende 10 dinsdagen kon je een live online webinar volgen en Amista was één van de lucky few. Wij hebben met plezier onze presentatie uitgebreid!

Het belang van een digitale leerstrategie

Tijdens deze sessie geven we concrete tips over hoe bedrijven kunnen starten met het opzetten van een digitale leercultuur, hoe ze medewerkers kunnen stimuleren en motiveren voor het volgen van e-learnings, hoe een Learning Management Systeem (LMS) een bijdrage kan bieden en waarom Blended Learning steeds belangrijker wordt in dit digitale tijdperk. We reiken best practices aan met betrekking tot het opzetten van een strategie en het opbouwen van een opleidingsbibliotheek.

 

  • Hoe zet je een goede leerstrategie op?
  • Maak kennis met onze best practice methodologie
  • Digitaliseer jouw leercultuur adhv e-learning en/of een LMS 

Kom meer te weten over het belang van een digitale leerstrategie

Bekijk de webinar hier

Onze specialisten

Morgane Verest Learning Consultant bij Amista

Morgane Verest

Digital Learning Consultant

Romina Wijnants Digital Learning Consultant Amista

Romina Wijnants

Digital Learning Consultant