Shopfloor Control

Hoor tijdens dit webinar hoe rust en focus op de productievloer de strategische doelen van uw organisatie helpen versterken. 
  • May 14, 2024
  • Online webinar

Webinar Shopfloor Control

Weet uw productieteam welke orders zij vandaag moeten verwerken? Hebben ze inzicht in deze orders en welke materialen en bewerkingen daarvoor nodig zijn? Zijn de instructies direct beschikbaar?

Natuurlijk wilt u zelf ook op de hoogte zijn van de voortgang op de productievloer, zodat u tijdig kunt ingrijpen indien nodig. Maar hoe organiseert u dit op een efficiënte manier?

Veel productiebedrijven werken nog steeds met papieren orderformulieren op de werkvloer. In een dynamische markt met wisselende ordervolumes, toenemende product variaties en snelle productontwikkeling, is communicatie via papier inefficiënt en foutgevoelig. Daarbij geeft dit veel administratieve last.

Wij nodigen u daarom graag uit voor ons webinar waarbij shopfloor control centraal staat. Hiermee krijgen uw productiemedewerkers eenvoudig toegang tot taken, inzicht in de volgorde van werkzaamheden, de benodigde materialen en informatie over geplande opdrachten.

Uw productiemanager behoudt te allen tijde zicht op de productiestatus en kan direct ingrijpen wanneer nodig. Natuurlijk zorgt een digitale oplossing er ook voor dat informatie niet langer twee keer hoeft worden ingevoegd.

Het webinar duurt ongeveer 20 minuten.

 

Uw webinar presentator

Jenny Kloezeman

Sales Manager New Business